SAVE THE DATE | 16ο ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ & 7ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ

Το 16o Πανελλήνιο Ορθοδοντικό Συνέδριο & 7ο Μεσογειακό Συνέδριο είναι πλέον γεγονός. Θα λάβει χώρα στην Αθήνα από 3 έως 5 Σεπτεμβρίου. Η εταιρεία Ιωάννης Τσαπράζης ΑΕ πιστεύει στην συνεχή επικοινωνία και στηρίζει με την παρουσία της ως εκθέτης το κορυφαίο αυτό ορθοδοντικό γεγονός. Στα πλαίσια του του συνεδρίου μην χάσετε τις ομιλίες του Chad Foster. Ο Chad Foster είναι πιστοποιημένος ορθοδοντικός και ιδιοκτήτης του Butterfly Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Chapman, πήρε το διδακτορικό του στην Οδοντική Χειρουργική και μεταπτυχιακό στην Κρανιοπροσωπική βιολογία και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Ορθοδοντικής στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας όπου του απονεμήθηκε το βραβείο Harry L. Daugherty ως κορυφαίος κλινικός οδοντίατρος στην τάξη του. Ο Dr Foster λατρεύει την ορθοδοντική και υποστηρίζει τους ορθοδοντικούς συναδέλφους του. Είναι ένας αχόρταγος αναγνώστης, παραγωγικός συγγραφέας και δίνει διαλέξεις διεθνώς, κυρίως για το θέμα της αισθητικής ορθοδοντικής. Έχει επίσης την τιμή να υπηρετεί ως Συντάκτης του Orthotown Magazine.
Ομιλητής: Dr Chad Foster,DDS,MS
Ημερομηνία: Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021
Ώρα: 14.30-15.15 & 16.45-17.30
 

 

 

  •  14.30-15.15 "Everyday Esthetics- 45 clinical tips in 45 minutes"

 

Αυτή θα είναι μια εξαιρετικά γεμάτη συζήτηση που θα αφορά ποικιλία κλινικών περιστατικών στον τομέα της αισθητικής.
Η σύντομη διάλεξη θα καλύψει 45 συμβουλές κλινικών περιστατικών από τη διάγνωση, την αποτελεσματική μηχανική ορθοδοντική θεραπεία, μέχρι τη διατήρηση του αποτελέσματος.

 

  • 16.45-17.30 "Best practices for Non-extraction approach to «Borderline» ort hodontic cases"
     

Τα «Borderline» ορθοδοντικά περιστατικά ορίζονται ως εκείνα που πιθανότατα θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν είτε με ή χωρίς τις παραδοσιακές εξαγωγές των προγομφίων. Παρουσιάζονται συνήθως με μέτριο ως σοβαρό συνωστισμό και ή με σημαντική οδοντική πρόταξη. Αυτά κατά τη γνώμη του συγγραφέα, είναι συχνά τα πιο ενδιαφέροντα είδη ορθοδοντικών περιπτώσεων. Αυτή η διάλεξη θα παρουσιάσει έναν μεγάλο αριθμό «Borderline» περιστατικών που αντιμετωπίζονται με μια προσέγγιση δίχως εξαγωγές η οποία περιγράφεται λεπτομερώς με συγκεκριμένα προτεινόμενα πρωτόκολλα και μηχανικές συμβουλές. 

 

Θα μας βρείτε λοιπόν στο περίπτερο 3 στον Συνεδριακό Χώρο  όπου οι ειδικευμένοι συνεργάτες μας θα βρίσκονται στη διάθεση σας να σας ενημερώσουν για τα νέα προϊόντα,  και θα επωφεληθείτε από τις νέες προσφορές μας.

  Σας περιμένουμε λοιπόν στο περίπτερο μας!